Ny lägenhet!

Ojoj, nu är det svårt att få tid till bloggandet! Vi fick nycklarna till vår nya lägenhet i fredags och har för tillfället fullt upp med inrednings-shopping och planering. Återkommer när allt lugnar sig med nyheter om allt som hänt sista tiden med fjellturer, havsbad och såklart mer om lägenheten!

Kommentarer
Postat av: Niels

Ah, jag ska också få ny lägenhet (hoppas jag), då jag fick besked idag om att jag kom in på KI-utbildningen i Sthlm :).

Postat av: Emma Tolf

ojojoj vad ni är ute på äventyr!! Det låter helt fantastiskt med all natur. Jag har njutit ganksa mycket av den svenska kusten det sista och det passar mig fint. Imorn åker vi till värmland en sväng och den naturen e fin den med. Jobbar annars emellanåt och det går bra. Lägenheten är okej men ej färdig än vilket e frustrerande;) Förstår att du gillar småkidsen:) Hälsa mannen!

2007-07-10 @ 13:59:50
Postat av: Linnéa

Hej Maria! Ja tiden har gått jättefort men jag tycker att det ska bli skönt att komma hem. Framförallt ska det bli skönt att slippa ha ett "skype-förhållande" med Martin- trevligt att kunna se varandra ibland =)Grattis till den nya lägenheten!! Det låter jättehärligt! Du får lägga upp lite bilder när ni kommit i ordning. Ha en bra helg! pussokram Linnéa!

2007-07-14 @ 09:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0