Ovæntat besøk i centrala Bodø

Ibland blir man påmind om att man visst flyttat ganska så långt norrut!

http://www.an.no/nyheter/article3317007.ece

Tillæggas kan att Parkveien ær en tværgata till vår gata, och att vi hade en del underliga spår i snøn i trædgården imorse...hm...

Kabel-tv del 3...mm

Nu undrar ni väl hur jag omöjligt kan ha något mer att säga om kabel-tv:n, men faktum är att denna fars inte är över ännu! Och var ska jag annars älta, om inte här? :) Nu ska ni få höra: strax efter vi kom hem från Sverige, slutade vår dekoder fungera! Det är en ganska dyr fin historia, med inbyggd hårddisk osv. Och bara lite drygt en månad gammal slutar den alltså fungera. När RIchard ringde till kundtjänst och beskrev problemet (den hänger sig i uppstarten) svarade de utan vidare att de skulle skicka en ny!? Så nu ligger en ny dekoder och väntar på oss på postkontoret, och vi ska skicka tillbaka den andra. Vad händer med den, undrar mitt miljömedvetna hjärta? Kastar de den på soptippen? Jaja...

Här hemma är det annars en lugn onsdags-kväll. Vår julgran står kvar i sitt hörn, numera utan prydnader och snart utan barr! Kanske kan vi få till att släpa ut den till helgen? Vår nya diskmaskin går som en klocka, gör så gärna rent all tråkig disk och är utan tvekan en kalas-investering!

Jag har jobbat natt och är som vanligt lite små-bakis. Richard är på Kafka och fikar med några kollegor - här hemma står frys-pizzan i ugnen och jag ser fram emot en kväll med andra boken i Millennium-trilogin! Inte så dumt.

Så, mysig onsdagskväll önskar jag!

Solstrålarna sträcker sig fram över bergstopparna i Nordland

O va roligt det var att få läsa alla kommentarer som dykt upp! Har inte ens varit här och kikat sen jag skrev senast. Tack ska ni ha!

Tiden har gått fort de här veckorna, tänk att 2008 redan är 12 dagar gammalt! Nyårsafton blev en koselig kväll, vi lagade mat tillsammans som blev väldigt god innan Richard följde mig till jobbet (jag tycker inte om smällare och fyrverkerier). Tolvslaget firades med att vi tre sjuksköterskor kramade om varandra och turades om att smita upp på taket för att få se lite av fyrverkerierna! Innan vi fortsatte med matning, blöjbyten, mediciner och blodprover.

Det har varit intensivt på jobbet, med hårda nedskärningar och en bakterie som började sprida sig så att vi nästan fick stänga avdelningen. Nu är det under kontroll men inte mer än så. Det som är bra är att jag fått förlängt mitt vikariat ända till i slutet av augusti!

I tisdags fick jag mig en liten utflykt till Mo i Rana, en av små-trollen skulle överflyttas till sitt lokal-sjukhus och då är det rutin att en av oss reser med. Det var första gången för mig men gick helt utan problem! Det var en klar, vacker dag att vara uppe i luften på, ibland glömmer man nästan vilka fantastiska omgivningar vi har! Och så fick jag se solen igen...den kikar försiktigt upp över bergstopparna nu mitt på dagen!

Leve solen, leve ljuset!

PS. Idag har vi sett en norsk film som kom förra året, den heter Tatt av kvinnen och kan varmt rekommenderas, speciellt till dem av er som tyckte om Amelie från Montmartre!

RSS 2.0