Gott Nytt År!

Inatt och tidigt imorse har vi haft sällskap av stormen Yngve här i Bodö. Det var inte den typen storm där man går ner till hamnen för att se på vågorna som vi gjort några gånger, utan den typen där man håller sig inne. Det har blåst 25 m/s och bland annat har taket blåst av ett hus nere på andra sidan centrum. Nu har det lugnat sig ordentligt, men blåser fortfarande en hel del.

Richard var sjuk i helgen men börjar må bättre nu, så då var det såklart min tur. Har ordentligt ont i halsen och hostar, men hoppas jag ska klara mig undan det värsta. Nu är det nedräkning som gäller nämligen. Redan på söndag kommer flyttgubbarna fick vi reda på igår. Vilket går bara fint för oss, egentligen bara bra, vi måste dra upp tempot på packningen lite bara! Så nu är det halvfulla flyttkartonger över hela lägenheten.

Ska försöka få till lite nyårsfirande ikväll iallafall med god mat och champagne. Och passar på att önska alla ett riktigt gott nytt år! Det kommer med största sannolikhet bli ett spännande 2009 fullt med utmaningar.
 
Ta det försiktigt med raketerna ikväll!

God fortsättning!

Juldagskväll och vinden viner runt knuten. Den vackra snön vi hade har på rekordfart regnat bort idag trist nog, och i helgen får det nog bli en tur ut i markerna med skidorna så att vi får lite vinterkänsla igen. Igår på julafton var det ordentligt med snö kvar däremot så vi fick oss faktiskt en vit jul, men det var otroligt otrevligt väder! Mulet och blåsigt, och med nederbörd i form av hagel...

Vår julafton blev så mysig, om än något komprimerad! Vi åt tomtegröt till frukost, och så var det dags för julklappsutdelning. Richard fick vara tomte, eftersom han har sitt traditionella julskägg! :) Många fina paket var det, tack tack! Efter att ha studerat presenterna lite närmre fick vi på oss lite finare kläder och körde till kyrkan. Vi var på familjegudstjänst i Bodin kyrka, som är en gammal, liten kyrka strax utanför stan. Jag önskar att jag hade haft med mig kameran för den var så vacker med snön som föll! Inne var det ljuskronor med levande ljus, en vacker gran och massor med barn som sjöng så fint!

När vi kom hem igen var vi jättehungriga och plockade fram all den goda maten! Rökt lax, sill, brysselkål, vörtbröd, rödbetssallad...mums! Efter en stund med telefonen var där det ringdes hem till familjerna satte vi oss i soffan med kaffe och chokladtårta, och såg på Karl Bertil Jonssons jul! Tack vare fildelning kunde jag få se mitt favoritprogram trots att jag skulle till jobbet! Det är bara så bra. "Sa och sa! Den var ju min!"

Så var klockan 14.30 och det var dags för mig att åka till jobbet. Lite vemodigt, men jag passar mig för att tycka synd om mig själv. Jag har faktiskt valt själv att bli sjuksköterska, och att jobba på julafton är en del av jobbet. Jag var faktiskt stolt över att åka till sjukhuset till småtrollen, även om det ju såklart helt klart hade varit ännu bättre att få vara hemma med Richard. Sen är det trist att det måste vara som det är på sjukhuset, med underbemanning och så vidare. Det gör det helt klart tråkigare att jobba på jul. Vi får ingen julmat eller något sådant (däremot håller vaktrummet på att svämma över av chokladaskar vi fått från föräldrar och andra), och årets julklapp från sjukhuset till oss var varsitt reflexband med sjukhus-loggan på... Ja, vi får ju förstås extra betalt för att det är jul men det är tråkigt när det känns som att det snålas på allt.

Nåväl, nu är jag hemma efter att ha jobbat på dagen idag. Spänningshuvudvärken har precis släppt efter ett par rejäla muggar kaffe och ett par tabletter. Man får lätt huvudvärk när man springer runt på jobbet med axlarna halvvägs uppe vid öronen har jag märkt...

Nu hoppas jag att ni har en riktigt skön och mysig jul allihopa! Och det var förresten en burk te vi fick av brorsan, Göteborgs-te köpt på Thehuset där vid Saluhallen! Så nu kan vi dricka Göteborgs-te och titta på vackra bilder av Göteborg, och drömma oss bort...

God fortsättning!

Lillejulaften

Dan före dopparedagen ja, eller Lillejulaften som de säger här i Norge. Känner faktiskt ett pirr i magen och har lyckats få till ganska ordentligt med julstämning! Stod med förkläde på och bakade vörtbröd igår, med julmusik på i bakgrunden. Det gäller att få involverat alla sinnen! Och idag ska jag ner till byn för att få handlat den sista julklappen, den till Richard...det är konstigt, i vanliga fall när jag går i affärer ser jag inte annat än saker jag skulle vilja köpa till honom men nu när jag faktiskt ska köpa något, då är liksom inget bra nog!

På tal om julklappar så måste jag få dela med mig av det underbara rim som min bror skrev på en julklapp till oss!
"Smakar gott, luktar färskt,
i Marias näsa, och Richards käps.
Har fraktats över flera hav,
värmer magen i några dar!"

Tycker det innhåller allt som gör ett rim perfekt! Kan ni gissa vad det är i paketet? Jag vet redan för övrigt, för det var inpackat i cellofan.. :) Kan säga som ledtråd att den faktiskt matchar den fina Göteborgs-boken vi fick av Elin och Andreas, på ett lite klurigt sätt!

Nä, dags att gå ut!
Önskar en mysig uppesittarkväll, och om jag inte återkommer här:
en riktigt god jul!


Den Stora Vändpunkten

Idag är det vintersolstånd, solen står som lägst och från och med idag blir det inte mörkare längre. Imorgon blir det istället lite, lite ljusare. Det lär väl inte märkas så mycket, men mentalt känns det som en otrolig, underbar lättnad. Dessutom har vi fått säkert 20 cm ny snö i helgen som gjort allt lite ljusare! I veckan som gick var det plusgrader, mulet och regn, vilket gjorde att mörkret kändes som en blöt, tung, yllefilt hängandes över kroppen. Längtan efter ljus är helt enorm. Vi är trötta och hängiga, och man inser vilka genialiska djur björnarna är, som går i ide. Det tror jag är nästa steg i evolutionen för människorna på norra halvklotet! Jag skulle lätt kunna sova ett helt dygn tror jag om jag bara fick.

Ett par bilder från Bodö idag kl 12, när det alltså var som ljusast på årets kortaste dag (eller som man också kan säga, när solen stod som högst den dag på året den står som lägst!).




I fredags blev jag avtackad på jobbet. Det blev inte så väldigt officiellt eller pampigt, eftersom vi var få som jobbade och därmed hade alla ganska fullt upp och hade inte riktigt möjlighet att sitta ner nån längre stund. Det var lika bra det tycker jag, annars hade jag nog blivit ganska snyftig. Jag bjöd på chokladtårtor som blev fantastiskt goda! Och fick ett vackert halsband. Det är tillverkat i glas, och har en runa på som betyder "kärlek". Det är lokalt producerat vilket känns extra speciellt. Blir så glad över att jag fick ett sånt fint minne. Det känns så sorgligt att sluta, dels på grund av själva jobbet som jag älskar men framförallt på grund av det goa gänget som jobbar där. Man kommer varandra ganska nära när man hamnar mitt i tuffa och tragiska situationer tillsammans, som det inte känns som att någon utomstående kan förstå. Och när man sitter och pratar i soffan klockan fyra på morgonen. Just nu känns det helt enkelt skitjobbigt att börja om från början på ett nytt ställe med nya människor. Men det är bara att bita ihop och ta sig igenom den där första tiden.

Här är tårtorna jag hade med mig (tandpetarna är där av transporttekniska skäl som ni förstår) och halsbandet jag fick.





I helgen har jag jobbat mina sista nätter inom en överskådlig framtid, eftersom jag bara har dag- och kvällsskift i mitt nya schema. Så helgen har varit lite av en dvala. Igår såg vi filmen Wall-E, som är en Disney-film som handlar om robotar. Kanske låter lite sådär, men det var en helt underbar film! Jag blev alldeles varm och glad. Det var väl ganska länge sen den var ny, men jag har inte hört så mycket om den och hade absolut inte förväntat mig att den skulle vara så bra!
Här kan ni se hur söt han är :)





Fjärde advent idag och julafton bara få dagar borta. Sliter lite med att hitta den där riktiga julstämningen. Kände av den igårkväll när jag promenerade till jobbet, det hade snöat över en decimeter på bara några timmar och snöade fortfarande massor! Det låg snö på träden och taken, och det lyste adventsstjärnor och adventsljusstakar i alla fönster. Kändes som att gå i ett julkort! Men det är väl kanske inte så konstigt att julstämningen blir lite halvdan i år, det är bara två veckor tills vi flyttar och dessutom ska jag jobba hela julen. Kvällen på julafton, dagen på juldagen och kvällen på annandagen spenderas på jobbet i år. Att det blir alla tre dagarna är själv-valt, vi tyckte det var lika bra att jag jobbade ordentligt när jag nu ändå var tvungen att jobba och vi därmed var tvungna att vara här i Bodö. Det blir en ordentlig hög med pengar av det då iallafall. På julafton är det tillexempel bara storhelgstillägg från kl 12, så jobbar man på dagen får man bara 3,5 timmar av det medans om man jobbar kvällen som jag får man 8,5 timmar. I vilket fall som helst ska vi se till att ha lite julmysigt här hemma bara vi två, med god mat och paket. Kanske en tur till kyrkan på julafton, och kanske en tur i skidspåret på annandagen.

Önskar alla en fin fortsättning på söndagskvällen!

En kul kväll

Onsdagskvällen tillbringades tillsammans med några goa kollegor som önskade mig lycka till vidare genom att ta mig ut på byn där det blev mumsiga tapas, rödvin och en massa skratt! När jag dök upp på resturangen så sjöng de "Ja må du leva" och norska motsvarigheten "Hurra for deg" vilket ledde till att jag fick en gratis drink, och att en manskör som åt julbord på samma resturang ställde sig upp och sjöng för mig! :) En sån kväll...hade så trevligt! Imorgon ska jag avtackas lite mer "officiellt" på jobbet, så dagen idag ska ägnas åt att baka chokladtårtor. Ja, hade egentligen tänkt att jag så här mitt på dagen redan skulle ha kommit en bit på vägen gällande det, men men...ska snart sätta igång! Ikväll ska vi även köra vår gästsäng till Fretex (Myrorna), den har vi inte plats för i vårt nya hem utan gäster som kommer får klara sig med de ihopfällbara resesängarna. Och så ska vi köpa flyttlådor, frågan är bara hur många...

Trevlig torsdag önskar jag, nu ska jag baka!

Mörkt, mörkare, mörketid

Från yr.no:

Bodø søndag 14.12.2008

* Soloppgang 11:17
* Solnedgang 12:36


Mm...det är inte så mycket dagsljus här nu, mest en soluppgång som går rätt över i en solnedgång. Väldigt vackert, iallafall när det är klart väder som det varit de sista dagarna. Det är inte så mörkt som jag minns från förra året, vilket förstås beror på att vi haft gott om snö hela december medans det regnade hela december förra året. Nu blir det mörkare och mörkare fortfarande - men bara en liten vecka till! Sedan vänder det.

Idag har vi varit ute och åkt skidor, tog inte med kameran den här gången men den hade jag med när vi var ute på en liten promenad igår mitt på dagen. Det var en fantastiskt vacker måne då dessutom! Så här kommer några bilder, tagna strax före 12 igår på Lucia.




När vi beundrat månen en stund fick vi plötsligt syn på en havsörn som cirklade över vattnet och dök. Han fick sig nog en fisk för sedan flög han rakt mot oss för att sätta sig ute på en holme och äta. Så här är en bild där han sitter längst uppe på holmen. Elin och Andreas - samma holme som vi satt och åt räkor på i somras :)
Hm, vet inte hur bra det syns men det var häftigt när man var på plats iaf!


Samma bild inzoomad:


Glad tredje advent!

Får man ha snökedjor i handbagaget?

I fredags tog vi flyget söderut strax efter lunch. Vi flög till den nya flygplatsen som ligger i Rygge, strax söder om Moss, otroligt praktiskt jämfört med Gardemoen som ju ligger en bra bit norr om Oslo och dessutom är en många gånger större flygplats. Blev det för mycket geografi nu får ni väl kika på en karta :)
För att kunna hinna med allt och alla vi ville hinna med under några få dagar och med ganska många mils avstånd hade vi en hyrt en bil, så en Hertz-representant stod och väntade på oss på flygplatsen med en splajdans ny Peaugot! Kändes lyxigt och vansinnigt praktiskt. Vi slängde väskorna i bagaget och tufffade iväg - mot vårt hus! Eller vårt och vårt, för att inte förvirra så ska vi ju alltså hyra det. Vi har inte köpt det. Nåväl, det tog kanske 20 minuter att köra från flygplatsen till gården där det lilla huset ligger! Och det kändes bara otroligt rätt och otroligt mysigt. Det är ett väldigt speciellt hus och det kommer att bli något av ett äventyr att bo där! Sovloft och gigantisk öppen spis är några av detaljerna. Vår nya hyresvärd var väldigt trevlig och vi drack lite kaffe med honom innan vi körde vidare mot mamma i Vänersborg! På vägen blev vi hungriga men såg till att köra över gränsen till billig svensk mat! Det blev middag på ett av de stora gränshandel-köpcentrum som finns vid Svinesund. Gigantiska lagerbyggnader med stora affärer som säljer ciggaretter, lösgodis och kött. Som en egen värld, en väldigt märklig upplevelse!

Ja, jag ska inte berätta så väldigt mycket mer om helgen egentligen, vi njöt av att få träffa våra familjer runt om i västsverige och av vetskapen att snart, snart är vi nära nog till att kunna träffas oftare! Vi hann till och med en liten snabb-visit hos Elin och Andreas så att jag fick hälsa på Tjallä! Eller ja, han är ju fortfarande i magen alltså men han kändes helt klart mer verklig efter att få ha sett honom på riktigt! Om än från utsidan magen då. Lotta och Robert var också hos Elin och Andreas så dem fick vi också träffa vilket var väldigt trevligt. Detta var då alltså efter mamma i Vänersborg, och efter middag hos pappa &Co i Lerum där även Lukas var med, men före vi for till Richards familj i Stenungsund...vi körde en del mil i helgen som ni förstår! Men det kändes faktiskt aldrig särskilt stressigt, vi var bara så glada över att få träffa alla och Peaugoten tuffade på så pålitligt.

Måndag morgon körde vi norrut tillbaka till Norge. Kan upplysa om att det tar 2 timmar och 30 mintuer från Stenungsund till Moss, och det är innan de är färdiga med E6:an! Det är fortfarande 50 och 70 på många sträckor i norra Bohuslän och när de byggt färdigt där så att det är 110 hela vägen, då kommer det att gå ännu fortare!
Vi checkade in på hotellet, käkade lunch inne i centrum och körde ut till Richards nya jobb, där jag släppte av honom och lämnade hyrbilen på uthyrningsstället som låg precis i närheten. Sedan tillbringade Richard eftermiddagen med sina nya kollegor medans jag slappade på hotellrummet!
När det var dags för middag hittade vi en mysig italiensk resturang där vi åt goda pizzor med ett ordentligt glas rödvin till. Sedan gick vi på bio och såg nya Bond-filmen, något vi tänkt göra länge utan att det blivit av. Vilken grym film! Helt strålande underhållning. Som om det inte vore nog med att få titta på Daniel Craig i dryga två timmar är det ju dessutom en massa schysst action och en helt OK handling! Wow.

Tisdag morgon tog Richard bussen till ny-jobbet och jag tog tåget till Fredrikstad. Det tar ca 20 minuter med tåg från Moss till Fredrikstad, och på vägen stannar det bland annat i Råde som ligger alldeles nära vårt nya hus. Det blir väldigt bra att ha tåget så nära, det går ju till både Oslo och Göteborg! Nåväl, jag besökte min nya avdelning, fick hälsa på nya kollegor och prata lite med min nya chef. Det känns väldigt bra och ska bli spännande. Alla verkade så trevliga.
Efter en lunch nere i centrum gick jag en vända på stan och köpte bland annat en ny resväska till Richard. Det har han behövt länge, en sån där praktisk som är i handbagage-storlek ni vet, och nu blev plötsligt behovet något akut då vår resväska plötsligt blivit för liten! Inte bara för att vi fått en massa fina julklappar med oss på vägen utan kanske framförallt för att vi bett Richards pappa köpa snökedjor till bilen (de är ju så billiga på Biltema...) och sisådär tre flaskor glögg till oss (de har inte nån god glögg här i Norge!). Dessutom köpte vi ett spel (Bondespelet, snacka om nostalgi!) i Vänersborg som också tog lite plats...

Sedan tog jag en ordentlig promenad längs vattnet i Fredrikstad, det är verkligen en mysig stad! Kan tänka mig att det är riktigt härligt där på sommaren, det finns en lång strandpromenad med resturanger och en småbåtshamn.
Jag tog tåget tillbaka till Moss där Richard och hans nya chef väntade på stationen. Vi körde förbi hotellet och hämtade packningen, och åt sedan en ganska rask middag tillsammans innan han körde oss till flygbussen. Så började vi resan norrut, denna gången flög vi från Gardermoen eftersom tiderna passade bättre på flighterna därifrån.
Nu dök packningsproblem nummer två upp! Ja, det första var ju att vi hade en för liten resväska. Det andra var att vi hade en för tung resväska! 10 kg för tung...och som ni kanske förstår var återigen våra snökedjor och vår glögg de största bovarna. Därmed frågan i rubriken: får man ha snökedjor i handbagaget? Glöggflaskorna var vi ju så illa tvungna att ha i det incheckade bagaget men något var vi tvungna att packa om. Det skulle uppenbarligen inte räcka att packa över några julklappar med tanke på hur mycket övervikt det var! Så jag fick leta upp en tjej vid säkerhetskontrollen och fråga henne helt enkelt. Hon fick fråga någon annan som i sin tur fick fråga någon annan, men till slut kom de fram till att det faktiskt är OK att ha snökedjor i handbagaget och så fick det bli. När vi väl gick igenom säkerhetskontrollen efter en ordentlig om-packning hamnade vi såklart hos några helt andra kontrollanter som efter att ha öppnat vår väska och undersökt våra snökedjor fnissade ganska ordentligt åt oss! Det är väl kanske inte helt vanligt att folk flyger med snökedjor... Väl ombord på planet var vi ganska förundrade över att vi faktiskt kunde gå ombord på planet med fyra stycken massiva kedjor, medans man inte får ha med sig nagelsax eller tandkräm...som Richard sa, "Jag vet ju vad jag hade valt som vapen om jag skulle välja mellan nagelsax och kedjor...". Men vi var ju nöjda och glada över att vi fick med oss dem hem och vi hade ju faktiskt helt fredliga avsikter. Dvs att få med oss dem till Bodö så att vi kan ha dem i bilen när vi ska köra söderut i januari.

Oj oj, det var många och långa ord om vår resa! Men så var den ju också intensiv och händelserik. Det är skönt att vara hemma nu, men jag ser verkligen fram emot att ha flytten avklarade och få bo in mig i vårt nya mysiga hem.
Hoppas ni orkade läsa - ha en trevlig Nobel-kväll!

En förvirrad flyttgubbe

Denna dag som redan varit ganska snurrig och kaotisk blev för en stund sedan ännu mer snurrig. Då, vid 22-tiden, ringde nämligen min mobil. Det var en flyttgubbe från flyttfirman vi anlitat för att flytta vårt bohag härifrån till Östfold 5 januari. Han ville bara ta kontakt med oss innan han kommer och flyttar våra saker. Imorgon. 5 december.
Richards min var oslagbar: "Eh...ja du är ju en månad tidig då alltså..." Haha vi kunde bara gapskratta! Det är ju inte ens rätt år...

Sedan blev vi lite mer allvarliga och insåg hur osäkert det känns nu helt plötsligt, jag menar, kommer de när de ska komma nu då? Vi får väl se, fortsättning följer. Richard har skrivit ett fint mail till personen på kontoret vi har haft kontakt med och upplyst honom om att vi gärna vill ha en bekräftelse på att de kommer den 5 januari...
Tänk om han inte hade ringt först? Utan det hade dykt upp ett gäng flyttgubbar och en stor lastbil här imorgon bitti och undrat varför vi inte packat något? Då hade nog både de och jag blivit mer än förvirrade.

För övrigt är resväskan packad och klar för imorgon. Det ska bli så kul! Tänk, imorgon kväll är vi hemma hos mamma. Och då har vi sett vårt nya hem!
Och på tal om nytt hem, stort grattis till er Linnéa och Martin! Det låter ju helt perfekt, så skönt för er! Ser fram emot att få komma på besök!

Trevlig helg till alla!

Besök av pappa och Daniel, och säsongens första skidtur

När pappa och Daniel (min yngsta bror) var här åkte vi ut till Mjelle och grillade korv. En fantastiskt fin dag!






Första advent var det dags för säsongens första tur med skidorna och det såg ut så här!







Till sist en liten advents-hälsning!

Lite av det som är nytt

Då ska jag försöka skriva ner lite nyheter här i bloggen, och så kanske komma igång igen med att uppdatera lite oftare. Det har som sagt inte funnits så mycket tid eller ork till det här och det beror väl delvis på att det har varit mycket annat på gång men kanske framförallt på Det Stora Mörkret. Det är förvisso fortfarande dagsljus ett par timmar mitt på dagen men jag är definitivt trött och orkeslös av bristen på ljus. Som tur är har vi fått ordentligt med snö de sista veckorna, skulle tro att det ligger 20-30 cm här inne i byn, och det gör allt så mycket lättare. Förutom att ta sig till jobbet, det blir snarare svårare av snö! Jag köpte ju dubbdäck till cykeln men det hjälper mest på is, inte så mycket på snömodd och frysta hjulspår. Så jag har promenerat till jobbet sista tiden vilket i och för sig har varit ganska skönt. Det har varit kaos igen nu på avdelningen och då är det skönt att varva ner lite med en promenad hem.

Nu har vi bara en månad kvar här i Bodö. Och det mesta börjar faktiskt falla på plats för oss. Vi har ordnat ett nytt hem - som jag tror jag skrev om tidigare så ska vi hyra ett litet hus på en gård! Så nu blir det att pröva på att bo på landet. Tycker det ska bli underbart, men samtidigt har jag egentligen aldrig bott på landet så vi får väl se vad jag tycker om några månader!
När det gäller jobb på har ju redan Richard det, och nu även jag. Jag ska jobba på gyn-avdelningen på sjukhuset i Fredrikstad och börjar samma dag som Richard börjar på sitt jobb. Jag ser fram emot att jobba med vuxna igen, samtidigt som jag kommer att sakna mitt nuvarande jobb otroligt mycket. Jag tror iallafall att en kirurg-avdelning som ju gyn är kommer att passa mig bra. Det kommer att vara väldigt annorlunda mot vad jag gör nu även med tanke på att det kommer att vara till stor del planerad vård. Inte så mycket action alltså, men det kan ju vara lite skönt också. Eventuellt.

I början av nästa vecka ska vi faktiskt ner till Östfold för att träffa våra respektive arbetsgivare. Och när vi ändå ska söderut så tar vi ett par dagar extra och passar på att träffa familj och vänner i full fart. Dessutom ska vi se på huset, som vi ju faktiskt inte sett själva ännu. Pappa har varit där och tittat åt oss... Så därför åker vi redan nu på fredag. Det ska bli väldigt kul, alltihopa! Om än något flängigt, med ett antal destinationer på bara några dagar. Men det är det värt.

Om vi nu lämnar flyttplanerna lite så kan jag ju berätta lite annat också. För det första har jag nu bokat kyrkan till vårt bröllop vilket känns fantastiskt!
I fredags var det konsert på Rock Café här i Bodö, arrangerat av en förälder till en patient på jobbet. Ja, det var faktiskt inte bara konsert med fyra olika lokala band utan även lotteri och auktion. Och alla pengarna gick till vår avdelning! Jag hade arbetshelg och jobbade fredagskvällen men två av oss som var på jobbet gick ned till Rock när vi vara klara på jobbet. De flesta andra som inte jobbade var redan där, både sjuksköterskor och läkare, och en hel massa annat folk! Det var helt fullt, och en fantastisk stämning!
I söndags var det ju första advent och vi firade genom att plocka fram längskidorna! Vi körde ungefär en mil österut innan vi knäppte på oss skidorna och gav oss ut i skogen, och där var det ju såklart ännu mer snö! Det blev en helt fantastisk tur! Jag tror jag lägger upp ett par bilder här helt enkelt istället för att försöka beskriva.

Till sist måste jag säga stort tack till Elin som gett mig en fin blogg-utmärkelse minsann! Tack så mycket, blev väldigt glad! Så här ser den ut:



Egentligen stod det i reglerna att man ska ge vidare priset till sina sju favoritbloggar...men jag har bara en favoritblogg och det är Elin och Andreas, som jag ju då fick priset av! Men varsågoda, ni får tillbaka det av mig! Jag läser en del andra bloggar också men bara sporadiskt. Men en till kan jag ju faktiskt nämna, och det är Malin, som jag följt medans hon jobbat som sjuksköterska i Saudiarabien och nu när hon reser runt i världen. Så Malin, du får också ett pris av mig! Det har du verkligen förtjänat - har varit spännande att läsa om dina upplevelser! Måste passa på att säga att jag gillade speciellt inlägget "Only in Saudi...", det var sanslöst underhållande för en kollega som mig själv! Reglerna för priset är som följer Malin, följ dem om du vill:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

OK, nu var det kanske nog med ordflöde för den här gången! Ska se om jag inte kan få upp lite bilder också.
Önskar en trevlig onsdagskväll! Själva ska vi träna lite och titta på Lyxfällan (eller Luksusfellan som det heter här).

Uppdatering

Ja, uppdatering kommer, när jag hittar tiden och motivationen...kanske senare idag? När jag har köpt de sista julklapparna och tvättat ett par maskiner till? Ska försöka, lovar! Har några bilder att lägga upp också. Hm. Som sagt, återkommer!

RSS 2.0