Gott Nytt År!

Inatt och tidigt imorse har vi haft sällskap av stormen Yngve här i Bodö. Det var inte den typen storm där man går ner till hamnen för att se på vågorna som vi gjort några gånger, utan den typen där man håller sig inne. Det har blåst 25 m/s och bland annat har taket blåst av ett hus nere på andra sidan centrum. Nu har det lugnat sig ordentligt, men blåser fortfarande en hel del.

Richard var sjuk i helgen men börjar må bättre nu, så då var det såklart min tur. Har ordentligt ont i halsen och hostar, men hoppas jag ska klara mig undan det värsta. Nu är det nedräkning som gäller nämligen. Redan på söndag kommer flyttgubbarna fick vi reda på igår. Vilket går bara fint för oss, egentligen bara bra, vi måste dra upp tempot på packningen lite bara! Så nu är det halvfulla flyttkartonger över hela lägenheten.

Ska försöka få till lite nyårsfirande ikväll iallafall med god mat och champagne. Och passar på att önska alla ett riktigt gott nytt år! Det kommer med största sannolikhet bli ett spännande 2009 fullt med utmaningar.
 
Ta det försiktigt med raketerna ikväll!

Kommentarer
Postat av: ELin

Hoppas det går bra med packeriet och att det går smidigt med allt nu, även om det strulat lite innan! :)



Hoppas också att Ni mår bättre nu!

2009-01-02 @ 11:22:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0