Mörkt, mörkare, mörketid

Från yr.no:

Bodø søndag 14.12.2008

* Soloppgang 11:17
* Solnedgang 12:36


Mm...det är inte så mycket dagsljus här nu, mest en soluppgång som går rätt över i en solnedgång. Väldigt vackert, iallafall när det är klart väder som det varit de sista dagarna. Det är inte så mörkt som jag minns från förra året, vilket förstås beror på att vi haft gott om snö hela december medans det regnade hela december förra året. Nu blir det mörkare och mörkare fortfarande - men bara en liten vecka till! Sedan vänder det.

Idag har vi varit ute och åkt skidor, tog inte med kameran den här gången men den hade jag med när vi var ute på en liten promenad igår mitt på dagen. Det var en fantastiskt vacker måne då dessutom! Så här kommer några bilder, tagna strax före 12 igår på Lucia.




När vi beundrat månen en stund fick vi plötsligt syn på en havsörn som cirklade över vattnet och dök. Han fick sig nog en fisk för sedan flög han rakt mot oss för att sätta sig ute på en holme och äta. Så här är en bild där han sitter längst uppe på holmen. Elin och Andreas - samma holme som vi satt och åt räkor på i somras :)
Hm, vet inte hur bra det syns men det var häftigt när man var på plats iaf!


Samma bild inzoomad:


Glad tredje advent!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vilka vackra bilder! =)



Nu har vi också fått se en havsörn iaf, åtminstone på bild på en plats där vi har varit =)

2008-12-14 @ 21:04:34
Postat av: Anonym

Ja absolut!! Mer nästan sett en havsörn än så blir det nästan inte. :D

2008-12-14 @ 22:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0