Löneupproret 2008

http://www.upproret.se/

Vänligen klicka på denna länk!
Så får du en möjlighet att visa att du stöder sjuksköterskornas lönekamp.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!

Vilken bra länkt! Jag har spridit den till alla jag känner typ! Antalet underskrifter verkar öka i rasande takt med! haha, vi kanske får en skälig lön när vi kommer än!

Hade min sista dag på su i onsdags... kändes väldigt konstigt att lämna det... på något konstigt sätt och av skäl jag inte har en aning om så älskar jag det samtidigt som jag hatar det!

ja... känns lite motsträvigt med lgh.. det ordnar sig säkert, men det är lite stressande. Det är så mkt konstigt folk som hör av sig! haha, och dom berättar vilt och brett om sina livsöden!

Ja, jag antar att dom också har en massa PM på spädningar där nere! Fördelen är jue att alla barn behöver liknande mediciner eftersom alla genomgått liknande operationer, så man lär sig väl det hyfsat snabbt.... har fått hem ett läkemedelskompendium att öva på ( ska göra prov där nere sen ) och sen får jag gå på nån kurs också - haha, kanske bara e en 2 timmars föreläsning, vad vet jag.... men det är iaf något!

Oj, dubbelsignering på allt... det låter tidskrävande..... men det kanske är nödvändigt, och som du sa, måste kännas väldigt tryggt när man är ny!

Verkar som att du hade en bra semester! Har varit i turkiet, men aldrig i istanbul! väntar på resten av berättelsen:)

Ha en bra helg!
/Malin

2008-03-14 @ 11:02:44
URL: http://missabaya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0