Ett år i Norge!

Igår, den 2:a maj, var det exakt ett år sedan vi kom hit till Bodö! Det är ju en klyscha, men hjälp vad tiden går fort! Jag har så tydliga minnen från den dagen, då var det mer vintrigt här än vad det är i år. Nu har nämligen sommaren kommit helt plötsligt! 17-18 grader varmt, strålande sol - så mycket mer sommar än så blir det inte här i nordnorge! Gräsmattorna har blivit gröna och knopparna på alla träd och buskar bara exploderar. Så grönt är det inte ännu men det börjar bli lite sådär ljusgrönt. Man kan nästan se snön smälta uppe på bergen!

Ettårsdagen ska firas med middag på en resturang som heter Blix ikväll, det ska bli trevligt! Men innan dess ska vi köra till Valnesfjord och åka skidor en sista gång för den här säsongen! Ska bli härligt. Lite svårt att veta hur man ska klä sig bara, man får nog se till att vara flexibel helt enkelt!

I torsdags var vi på BB och hälsade på världens sötaste lilla bebis! Det är Line och Rune som har blivit föräldrar för andra gången. Jag själv klämmer ju på bebisar for a living men det är en helt annan sak när det är någon man känner som har producerat ett litet underverk. Hon var så otroligt fin! En massa hår, och alldeles lagom stor. Behöver jag säga att vi erbjöd oss att vara barnvakt? :)

Efter bebis-beundrande-besöket var det dags för löpning. Den här veckan är både tempo- och distanspassen en mil, alltså i torsdags sprang vi en mil snabbt och imorgon ska vi göra det långsamt! :) Så i torsdags var det ett rätt tufft pass men imorgon blir det ganska behagligt.
Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0