Helg-besök

I fredags morse for jag iväg till jobbet på medarbetarsamtal och hann hem precis i tid för att möta pappa och minsta brorsan Daniel på flygplatsen! De lämnade sina väskor här och gick en kort husesyn innan vi promenerade ner på byn för att få oss lite lunch. Mätta och belåtna gick vi förbi räk-båtarna på vägen hem och fick köpt oss lite smaskig kvällsmat.
Det blev en lugn eftermiddag och kväll med kortspel, räkor och film. Vi såg den nya Indiana Jones filmen - the Kingdom of the Crystal Skull! Kan helt klart rekommenderas, det var riktigt bra underhållning.

Lördag morgon sken solen försiktigt mellan molnen och vi packade in oss alla fyra i Skruttmobilen och körde mot Mjelle! Där blev det eldning och korvgrillning. Och så fick vi se ett par havsörnar! Efter att ha fått oss kaffe och varm saft började det skymma och vi körde hemåt igen.
Kvällen hemma bjöd på brasa i kaminen och spagetti med köttfärssås och vitlöksbröd. Senare såg vi en film till (vad bättre sätt finns det egentligen att spendera höstkvällar på när vinden viner runt knuten?), pingvinfilmen Happy Feet! Det var en söt film med en hel del moraliserande budskap, men även en hel del underhållande show.

När vi vaknade på söndagen var vi glada att vi hade fått ett par dagar med uppehåll och kunnat njuta av den nord-norska naturen, för då smattrade hagel och regn mot rutorna och träden såg ut som om de skulle ryckas upp med rötterna av vinden. Vi spelade lite kort, och Richard bjöd på fin-lunch med sin hemmalagade ärtsoppa och smaskiga pannkakor. Sedan var det dags att vinka av familjen på flygplatsen igen och tacka för den här gången! Det blev en otroligt lugn och skön helg, och så härligt att bara få umgås lite i lugn och ro. Känns lite märkligt att det förmodligen är sista gången vi har folk på besök här uppe, och som Richard påpekade när vi var ute på Mjelle var det eventuellt sista gången vi var där. Eller, självklart kan vi ju åka dit även efter vi har flyttat härifrån men det blir ju inte så ofta då direkt!

På vägen hem var de två dessutom förbi det huset nere på Östlandet som vi gärna vill hyra. Så nu har vi fått lite rapporter, och ska få bilder senare idag förhoppningsvis. Det lät på mannen som hyr ut det som att vi står först på listan, så nu ska vi bara se lite på bilderna och bestämma oss. Kanske har vi ett nytt hem innan veckan är slut :)
Nä, nu får jag se till att komma i ordning här och sticka iväg till affären. Sedan är det dags för jobbet. Ikväll och imorgon kväll. Sen är jag ledig tills på lördag som det ser ut nu.
Ha en skön måndag!

Kommentarer
Postat av: malin

hej!



evigheter sen jag skrev, men jag är här allt och tjuvläser emellanåt:)



nu har jag gjort halva tiden här i saudi, och känner mig nöjd med det... tycker inte det är värt att stanna längre... så nu är min plan att resa runt och sen åka till norge för att skrapa ihop lite kapital igen... tänkte höra med dig om du vet något annat bra rekryteringsföretag förutom dom stora som achima, extrapersonal etc... har förstått att efterfrågan inte är lika stor längre... kanske du har något bra tips??



ha de gott!

kram!

2008-11-03 @ 19:14:17
URL: http://missabaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0