Lite foto-rapport

Här kommer en kort hälsning från Kattis i Fredrikstad, det är vårt nya favoritställe för här har de både gott kaffe och trådlöst nät! :) Behöver jag säga att internetuppkoppling står högt på listan? Just nu är vi dock upptagna med annat i tankarna, imorgon har vi första dagen på våra nya jobb båda två. Nåja, här kommer några bilder!


Påbörjad flyttpackning, och den stoooora flyttbilen...


På väg söderut...tror första bilden är från Saltfjället, och andra från strax efter vi kört över gränsen, alltså i närheten av Hemavan.


Och så här mysigt bor vi nu!

Kommentarer
Postat av: Lukas

Ser bra ut! Ser svenskt ut med volvon o allt!

Blir roligt att komma och hälsa på sen till våren.

2009-01-12 @ 16:23:31
Postat av: Elin

Mysigt med hus! :) Ska bli spännande att se irl sen! :) Hoppas att första dagen på jobbet gick bra, för er båda!



KRAM

2009-01-12 @ 18:47:19
Postat av: Niels

Ser RIKTIGT fint ut! :)

2009-01-25 @ 01:31:04
Postat av: Linnéa

Hej hopp! Vad mysigt det ser ut!!! Hur har ni fått tag i huset? Vi har ju börjat fixa lite med flytt ny - om en månad är det dags. Ska bli helt underbart! Inget hus men dock en nybyggd lägenhet! =) Hur gick det på jobbet??? Spännande! Jag jobbar på - känns lite bättre nu på våren. Var riktigt less på det före jul. Jag och Martin är sugna på att komma och hälsa på er nu i vår. Får man det eller =) hihi Hade varit superkul om vi kunde få bestämt en helg! Vi ska ha inflyttningsfest någon av de sista helgerna i mars - då är ni mer än välkomna om ni har lust att komma till Götet! =)Nu kan vi t.o.m. erbjuda sängplats om det skulle behövas! Ha en skön söndag! Många kramar till er båda! Linnéa!

2009-01-25 @ 11:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0